Hae lähipalvelu vasemmalla olevasta luettelosta!

------------

Näille sivuille kerätään monenlaisia julkisia ja yrityslinkkejä, joiden kautta  alueen asukkaat pääsevät kätevästi omaa asuinaluettaan koskeviin muualla ylläpidettyihin tietokantoihin.

Mikäli havaitset virheitä tai puutteita palvelu- tai muilla sivuilla niin Ota yhteyttä! Linkki löytyy sekä oikeasta yläreunasta että vasemmasta alareunasta. Sen lähettäminen ja täyttö ei vaadi s-postia, mutta yhteystiedot on tietenkin mukava jos ovat mukana.

-------------

Helsingin Päivystyspalveluopas

Helsingfors stads jourtjänster
 

ASUKKAAN TURVAOHJE  

Helsingin pelastuslaitos on laatinut taloyhtiöiden käyttöön asukkaan turvaohjeen, johon on koottu toimintaohjeita erilaisten hätätapauksien varalta. Ohjetaulusta löytyvät myös talon turvallisuushenkilöstön yhteystiedot sekä mahdollisen oman väestönsuojan sijaintipaikka.

Pelastuslaitos suosittelee, että isännöitsijä täydentää turvaohjeen ja laittaa sen näkyvälle paikalle esimerkiksi porraskäytävään tai kiinteistön ilmoitustaululle. Jos mahdollista, ohjetaulu on hyvä laminoida täydentämisen jälkeen. Asukkaat voivat halutessaan tulostaa turvaohjeen myös omaan huoneistoonsa.

Asukkaan ohje
General safety instructions
Säkerhetsföreskrifter

Uusimmat viestit

  • Ei viestejä