Asukastalo Saunabaarin vapaaehtoisten järjestämät kevätmyyjäiset ja arpajaiset lauantaina 13.4. klo 12.00 - 15.00. Myynnissä käsitöitä ja leivonnaisia.

Tervetuloa Minimessuille Kustaankartanoon torstaina 28.3.19 klo 10-14! Paikalla palveluesittelyjä, järjestöjä, verenpaineen ja kehonkoostumuksen mittausta sekä tuotemyyntiä ym.

Presidentti Tarja Halonen puhuu ke 20.3. klo 18-20 kestävästä kehityksestä ja ihmisoikeuksista asukastalo Saunabaaarissa. Helsingin yliopiston prof. Pentti Arajärvi pohtii hyvinvointivaltion tulevaisuutta, SOTEa ja vanhustenhuoltoa.

Helsingin Saattohoidon Tukiyhdistyksen kevätmyyjäiset ja arpajaiset pidetään Suursuon sairaalan aulassa (Suursuonlaita 3B) perjantaina 12.04.2019 klo 11-17. Myynnissä on mm: leivonnaisia, villasukkia, pääsiäiskoristeita, käsintehtyjä kynttilöitä, yhdistyksen postikortteja ja suruadresseja. Arpajaisissa on voittoina mm. lahjakortteja.

Maunula-talossa musiikkimatinea lauantaina 23.3.klo 14. Teemana Suudelmin suljetut kirjeet. Esiintymässä Raivo Savik, viulu, Arja Aholammi-Pylkkänen, kirjeet ja laulu, Maija Pesonen-Kareinen, piano, Juha Kareinen, laulu ja Maunulan lauluryhmä.

Uusimmat viestit

  • Ei viestejä