Mitä kysymyksiä, toivomuksia tai ehdotuksia Sinulla on Stadin ikäohjelmaan? Tule kuulemaan, keskustelemaan ja evästämään keskiviikkona 28.11. klo 14 – 16 asukastalo Saunabaari, Metsäpurontie 25.

Kauneimpia joululauluja lauletaan jälleen monessa paikassa Oulunkylän seurakunnan alueella.

Miina Äkkijyrkän ihanat vasikat ovat palanneet Maunulaan! Kokoonnutaan lauantaina 29.9. klo 13 yhdessä hetkeksi niiden äärelle, kuullaan niiden tarina ja luvataan hoitaa niitä hyvin.

Lastenorkesteri Käpylehmä julkaisee ensimmäisen levynsä maksuttomassa ja riemukkaassa koko perheen konsertissa Maunula-talolla sunnuntaina 4.11. klo 16. ”Hulivilivuoren avain”-nimisen levyn kaikki kappaleet on sävelletty rakastetun lastenkirjailijan Kaarina Helakisan runoihin.

Paloturvallisuusviikon aloittava Päivä Paloasemalla® -tapahtuma järjestetään taas tänä vuonna lauantaina 24.11.2018. Tapahtuman aikana opitaan tärkeitä paloturvallisuustaitoja ja tutustutaan palokunnan toimintaan hauskoilla tehtävärasteilla. Miten palomiehen varusteet puetaan? Kuinka sammutusvälineitä käytetään ja miten palavasta huoneesta poistutaan?