Tervetuloa Aamiaismuistoja-näyttelyn päätöstapahtumaan ma 25.6.2018 klo 13-14 Maunula-talolle (Metsäpurontie 4). Neljä maunulalaista jakaa aamiaismuistonsa Afganistanista ja Suomesta. Näyttelyn taiteilijat ovat Faqir Mohammad Saifi, Mohammad Hosseini, Riitta Granlund ja Sanna Valkiala. Installaatiot syntyivät työpajassa, jonka vetäjinä toimivat taiteilija-aktivistit Babak Arzani ja Johanna Raekallio. Osallistujia kannustettiin tuomaan muistonsa moniaistisesti havaittavaksi käyttämällä ääntä, videota sekä kosketus- ja hajuaistia. Tule kuulemaan teoksia ja taiteilijoita!

Oletko lähdössä Espanjaan? Sukella ensin kieleen ja kulttuuriin mukavasti Maunulassa. Valmistaudu matkaan paremmin ja osallistu Olé Valmis -kurssiin, joka on lyhyt ja tehokas tutustuminen Espanjan kieleen ja kulttuuriin. Kurssipäivät järjestetään Maunulan Mediapajassa 5.6.2018 alkaen klo 16:00 – 17:30.

Tanssiryhmä Frunza - 40 vuotta Balkanin tansseja

Tervetuloa tutustumaan ensimmäisen maailmansodan aikaiseen linnoitekohteeseen Helsingin kaupunginmuseon arkeologi Heini Hämäläisen johdolla! Talkoisiin osallistuminen ei vaadi erityisosaamista, vaan innostus, reipas mieli ja työhanskat riittävät! Tarkempia tietoja kohteesta: http://adoptoimonumentti.fi/item/tukikohta-xviii-1-paloheina-helsinki/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pirkkolalainen näyttelijä ja chansonin mestari Timo Tuominen esiintyy Maunula-talolla 9.5.2018 klo 18.