Atin kuvaOlen pian valmistumassa farmaseutiksi, ja odotan innolla työelämään astumista farmasian ammattilaisena. Nyt kolmen vuoden opintojen jälkeen, haluaisin suositella farmasian alaa kiinnostuneille nuorille sekä vanhemmille mahdollista uranvaihtoa harkitseville.

Onko sinulla LP-levyjä joita haluisit kuunnella, mutta et enää omista soitinta. Nyt tähän asiaan on mahdollisuus tehdä muutos Mediapajalla. Kiitos Ruikun Roses -yritykselle, joka lainasi meille USB-levysoittimen (Lemco). Ota LP-levysi ja tallennusmedia (tyhjiä CD-levyjä, muistitikku tms.) mukaan Mediapajalle, niin digitalisoidaan vanhat musiikkisi.

Seuraava Maunulan Musaa ja Makkaraa -tapahtuman suunnittelukokous pidetään tiistaina 19.5.2015 klo 19.30-20.30 Maunulan Mediapajalla (Metsäpurontie 25). Tapahtuma pidetään la 30.5.2015 klo 14-18 Maunulan Sorsapuistossa Metsäpurontie 25). Festarin suunnitteluun ja järjestämiseen ovat kaikki tervetulleita. 

Suursuon ostoskeskuksen purkutyöt käynnistyvät huhtikuussa ja rakennus on purettu kesäkuun loppuun mennessä. Työt alkavat purkutyömaan suoja-aidan rakentamisella. Alkuvaiheessa rakennuksessa suoritetaan haitta-aineiden poistaminen ja puretaan Pakilantien puoleiset portaat.

Maunula-talossa 13.2. pidetyssä Pelastakaa purot-tilaisuudessa keskusteltiin taimenpurojen öljyntorjunnasta ja ennallistamisesta esimerkkinä Haaga-Maunulanpuro. Yli 60 henkeä saapui kuulemaan tutkijoiden, viranomaisten, vapaaehtoisten ja Pelastuslaitoksen näkemyksiä aiheesta Maunulanpuron marraskuun 2016 öljyvahinkoon liittyen. Tilaisuudessa haettiin myös uutta toimintamallia viranomaisten ja vapaaehtoisten tulevalle joustavammalle keskustelulle ja yhteistyölle öljyvahinkojen rajaamiseksi.

Uudenmaanliiton maakuntajohtaja Ossi Savolainen luovutti Maunulalle vuoden 2015 uusmaalainen kaupunginosa –tunnustuksen asukastapahtuma Jääjuhlassa sunnuntaina 1.3.2015. Maakuntajohtaja kertoi, että aiemmin on palkittu uusmaalaisia kyliä. Tämä oli toinen kerta, kun palkittiin uusmaalainen kaupunginosa. Kaupunginosan palkitsemisella on iso merkitys alueella, jossa sijaitsee Suomen suurin metropoli.

Kohtaamisia ja vaihdantaa-hankkeen kokous pidetään to 5.3.2015 klo 18 asukastila Maunulan Mediapajalla (Metsäpurontie 25). Kokouksen tavoitteena on käynnistää kyselyn laatiminen. Kyselyn tarkoituksena on kartoittaa asukkaiden liikumis- ja palveluiden käyttötapoja sekä asumistarpeita pohjoisissa kaupunginosissa.

 

Marraskuun seurakuntavaalien ehdokasasettelu on käynnissä. Vaaliehdokkaiksi etsitään kaikenikäisiä ja eri tavoin ajattelevia sekä erilaisissa elämäntilanteissa olevia seurakuntalaisia. Ehdokasasettelu päättyy 15.9.2014.

Maunulan Sanomien joulunumero 4/2013 ilmestyi torstaina 28.11.2013 klo 9 Mediapajalle. Lehti tehdään ja jaetaan vapaaehtoisvoimin. Lehteä jaetaan Maunulan Mediapajalla (Metsäpurontie 19-21) vapaaehtoisille jakajille lauantaina 30.11. klo 11-12 ja sunnuntaina 1.12. klo 12-13. Muuten lehteä saatavilla arkisin Mediapajan normaaleina aukioloaikoina klo 10-14.

ikoni kaupunkipolkuMaunulan kotikaupunkipolun esitettä on nyt jaossa uusissa hienoissa telineissä ainakin seuraavissa paikoissa: Kahvila Wanha Maunula (Metsäpurontie 20),  asukastila Maunulan Mediapaja (Metsäpurontie 19-21), Asukastalo Saunabaari (Metsäpurontie 25), ja Maunulan terveyskeskus (Suursuonlaita 3) ja Maunulan kirjasto (Suursuonlaita 6), Oulunkylän kirjasto (Kylänvanhimmantie 27) ja Maunulan Maja (Metsäläntie 9). Mediapaja avautuu taas loman jälkeen maanantaina 5.8.2013.